Ga naar hoofdinhoud

De Basic stijl

Basic stijl woonkamer

Zwart/wit lijkt misschien een beetje koel, maar aangekleed met de juiste accessoires en met toepassing van houtaccenten wordt het zeker wel een gezellig geheel! Voor degene die graag van een opgeruimd en luchtig geheel houdt is de basic stijl een aanrader.

Cast Magnolia arm chair

Combineer het (gegroepeerd of niet) met enkele oude en persoonlijke items, zoals foto’s of herinneringen op een plankje!

Moderne ronde tafellamp Global groot mat zwart met lichtbron
Beautiful you!

De basic stijl, bekend om zijn eenvoud, lichte kleurstellingen en vaak wit met een beetje zwart als basis. Tegenwoordig zijn hier steeds meer industriële en Scandinavische kenmerken in te vinden.

Strakke stalen onderstellen voor tafels en stoelen, lampen en accessoires. Het lichte karakter blijft echter. Een lichte basis is dan ook makkelijk aan te vullen met meubilair en accessoires uit andere stijlen. Maak het persoonlijk!

Zwart-wit kussen-Vogue-4

Basic stijl woning
Staande houten klok Cavelli-langwerpig-breed-groot-hout-+-ruw-nickel
basic stijl

Gebruik verschillende texturen om het spannend te houden. Combineer dus harde materialen met zachte, zoals staal met wol, om maar even twee uitersten op te noemen….

Wissel ook regelmatig met je accessoires! Vergeet bijvoorbeeld niet dat een lampenkap erg makkelijk te wisselen is en helemaal niet zo’n grote uitgave hoeft te zijn.

Wil je het nog een beetje spannender maken? Voeg enkele glimmende voorwerpen toe!

Spiegel-Isabella-52-x-52-cm-ruw-nickel
Basic stijl decoratie