Ga naar hoofdinhoud

Bestellen, verzenden & retourneren 

Bestellen via de website
In onze webshop vindt je de artikelen die besteld kunnen worden. Dit gaat via het bestelsysteem, waarbij je jouw favoriete artikelen en aantallen kunt selecteren. In het besteloverzicht zie je te allen tijde een overzicht van je bestelde artikelen. Hier kun je ook de verzendmethode selecteren. In een beveiligde omgeving (versleuteld) vul je je persoonlijke gegevens in zodat wij jouw bestelling kunnen toesturen. Daarna selecteer je de betaalmethode en bevestig je jouw bestelling, waarna de koopovereenkomst tot stand komt

Bezorging in Nederland
De bezorgkosten voor Nederland bedragen minimaal € 6,95 en maximaal € 75,- per zending (voor hele grote meubels). De bezorgkosten worden bij het afronden van je bestelling uitgerekend en weergegeven. Bij hele grote artikelen die niet met PostNL kunnen worden verzonden, heb je de keuze om ze op te halen of om een offerte voor verzending via een transportbedrijf te ontvangen.

Bezorging in Duitsland of België
De bezorgkosten voor Duitsland of België bedragen minimaal € 8,75 en maximaal € 75,- per zending (voor hele grote meubels). De bezorgkosten worden bij het afronden van je bestelling uitgerekend en weergegeven. Bij hele grote artikelen die niet met PostNL kunnen worden verzonden, heb je de keuze om ze op te halen of om een offerte voor verzending via een transportbedrijf te ontvangen.

Bestellen en oBestellen bij Incosiphalen

Indien gewenst kun je je bestelde producten ophalen bij Incosi Collections. Dit is aan te raden als je in de buurt woont of als het een heel groot artikel betreft.

Levertijd
De bij de artikelen genoemde levertijden zijn indicatieve levertijden. Indien je voor 16 uur bestelt op werkdagen, wordt je bestelling diezelfde dag nog verstuurd. Sommige artikelen worden direct door de leverancier geleverd. Dit wordt ook aangegeven bij de productinformatie. Wij hebben geen invloed op de levertijden van deze verzendingen.

Prijzen
Alle prijzen genoemd op de website zijn inclusief BTW.

Geldigheid
Alle aanbiedingen zijn geldig zolang zij op voorraad zijn.

Wijze van levering
Afhankelijk van de samenstelling wordt je bestelling door onze vervoerder of per post afgeleverd. Indien je bestelling als postpakket verstuurd kan worden, draagt PostNL zorg voor de aflevering. Bij verzending ontvang je een track & trace nummer zodra je bestelling verzonden wordt en afgegeven is bij PostNL.

Je dient een handtekening voor ontvangst te plaatsen. Bij een standaard levering wordt een pakket twee keer aangeboden bij de ontvanger of zijn of haar buren. Als het pakket dan niet is geleverd, is het daarna beschikbaar op een afhaallocatie waar het 2 weken beschikbaar is. Je ontvangt hierover een bericht in de brievenbus. Na 2 weken wordt het pakket naar het retouradres op het label (Incosi Collections) verstuurd.

Voor de overige bestellingen draagt een locaal transportbedrijf zorg voor de aflevering. De door jou bestelde artikelen worden verpakt en ongemonteerd tot aan de eerste deur op de Begane Grond geleverd.

Retour bij Incosi Collections:
Voor bestellingen welke geplaatst zijn via de webwinkel van Incosi Collections geldt een maximale zichttermijn van 14 dagen na ontvangst tenzij anders vermeld. De zichttermijn is niet van toepassing op geleverde maatwerk producten. Na het verstrijken van de zichttermijn is de koopovereenkomst een feit. De retour verzendkosten komen voor rekening van de klant (niet bij beschadigde artikelen).

Wil je een artikel retourneren omdat het beschadigd is? Vermeld dit dan tevens!

Herroepingsrecht:
Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dien je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post -Incosi Collections, Mulderstraat 21, 5855 CD Well- of e-mail: info(at)incosi.com) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen.

Je kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Producten die conform jouw instructies zijn gemaakt (maatwerkproducten) zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

Gevolgen van de herroeping: Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen jouw voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Klachtafhandeling:
Zie Klachtafhandeling of Veelgestelde vragen

Garantie:
Op onze artikelen is de wettelijke garantie van toepassing. Dat wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat een consument in alle redelijkheid mag verwachten. De standaard garantietermijn bedraagt 1 jaar na leverdatum, onverlet de wettelijke rechten.