Ga naar hoofdinhoud

Betaalmethoden

Betaalmethoden bij Incosi Collections. Bij je bestelling dien je aan te geven hoe je wenst te betalen. Hiertoe worden 6 mogelijkheden geboden:

 

iDEAL logo

Betaling per iDEAL: Je selecteert bij betalingswijze “iDEAL”. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Na ontvangst van je bestelling en betaling bevestigen wij je bestelling en worden de artikelen met inachtname van de opgegeven levertijd geleverd.

 

Logo MisterCash

Speciaal voor onze Belgische klanten! Betalen met Bancontact/MisterCash is ook erg eenvoudig en snel. Je aankoop is binnen een paar seconden veilig betaald.

 

Logo SofortBanking
Met SOFORT Banking kun je als Duitse klant je tijdens de bestelling een overschrijving via je online banking maken. Heel eenvoudig, veilig en snel.

Logo GiroPay

Giropay is een online betaalplatform van de Duitse banken. Direct aankopen betalen in je eigen vertrouwde bankomgeving.

 

 

 

 

Hoe werkt betalen via Klarna? Klarna is beschikbaar voor betalingen vanaf €25,-.

  1. Zoek een product uit dat je graag wilt hebben. Kies bij het afrekenen “Achteraf Betalen met Klarna”. Meestal is het voldoende om je e-mailadres en postcode in te vullen.
  2. Wacht op je bestelde producten. Ben je niet tevreden met de bestelling? Neem dan contact op met Incosi Collections. Mocht je geen oplossing kunnen vinden, neem dan graag contact op met de klantenservice van Klarna.
  3. Betaal binnen 14 dagen. Betaal de factuur binnen 14 dagen met iDEAL of via een overschrijving. Je betaalt geen rente.

 

MastercardVisa

Tot slot kun je betalen met PayPal, Visa en Mastercard. Je aankoop is verzekerd! En als er eventueel beschadigde goederen bij je thuis worden bezorgd, als je bestelling zoekraakt of als je het slachtoffer bent van onlinefraude, krijg je het bedrag doorgaans vergoed, afhankelijk van de algemene voorwaarden van de bank die je kaart heeft verstrekt.

Wil je meer informatie over Incosi’s algemene voorwaarden? Je leest ze hier.