Ga naar hoofdinhoud

De Bohemian stijl

Bohemian stijl
Bohemian stijl bank

Laat zien waar je op de wereld bent geweest of waar je van droomt! Maak je eigen mix van Bohemian met landelijk, basic of industrieel. Echt, het kan! Gewoon doen!

Bohemian slaapkamer

De Bohemian stijl is kleurrijk en eclectisch en voert je mee naar warme oorden. Je interieur gaat op wereldreis naar India, Marokko en Ibiza, waar veel kleur en structuur gebruikt wordt.

Rijke stoffen, goud en koper, rotan en teakhout zijn veelgebruikte materialen. Combineer het met trendy tribal items en je bent helemaal hip!

Bohemian vloerkleed van katoen 230 x 160 cm naturel blauw

Maar wat denk je van Macramé? Of krukjes met vachten? Allemaal geïnspireerd op vroegere tijden. En het blijft leuk!

Maar je hoeft in de Bohemian stijl niet “over the top” te gaan. De Bohemian stijl kan ook voor rust en wellness staan. Alsof je je op een tropisch eiland waant! Gebruik enkele geclusterde elementen en mix het met je bestaande interieur.

Landelijk krukje
Orientaalse tafellamp Arabesque kleurenoverzicht

Laat je verwonderen door de Bohemian stijl, waar alles eigenlijk samenkomt.

Gebruik natuurlijke materialen gecombineerd met planten, bijzondere stukken waar mooie herinneringen aan hangen.

Bohemian antique art

Ook de Bohemian stijl kent veel Vintage invloeden, simpel weg omdat veel oude meubelen in de kleurstelling en materiaalgebruik ook uit die tijd stammen! Denk aan de rotan stoelen die nu nog steeds populair zijn.

Bohemian rotan stoel

Mix materialen en stijlen naar je eigen wens! Gebruik dus items uit verschillende culturen en – structuren. Droom weg in oriëntaalse sferen en geniet er van zoveel je kunt!

Bohemian style