Ga naar hoofdinhoud

De Incosi Stijl

De Incosi stijl is er een van contrasten!

Zowel in vorm, stijl, textuur als ook in kleur. Warm en gezellig voor de woonkamer, rustig en sober bijvoorbeeld in de slaapkamer. Maar het is vooral een mix van stijlen waar jij je het prettigst bij voelt. Hoezo woonstijlen! Maak je eigen stijl!

Incosi stijl mix & match
Incosi stijl bijzondere meubels

Dat betekent natuurlijk niet dat je je huis moet vol zetten met oude spullen, het kan heel mooi gecombineerd worden met nieuwe en hedendaagse items. Old meets new!

Incosi VTWonen 2018

Wat ook leuk is om te doen, re- of upcyclen! Van iets ouds een compleet ander meubel maken of het veel mooier en beter maken (pimpen). Zoals dit leuke bankje, dat ooit een 19e eeuws boeren bed was.

 

En hoe gaaf is het als je een eeuwenoud item tegenkomt en deze in deze tijd kunt plaatsen? De grote kandelaars Grandioso zijn hiervan een mooi voorbeeld. Geïnspireerd op een hele oude Menorah en nu uitgevoerd in staal!

Zorg dat je interieur een verhaal vertelt, en wel JOUW verhaal! Maak gebruik van meubels en accessoires met herinneringen, zoals het oude tafeltje van oma die je altijd al zo mooi vond, of een kist waarvan je de oorsprong en leeftijd van kent.

Oma's antieke tafeltje

Vooral de liefde voor oude stijlen hoort bij Incosi. Van Rococo of Jugendstil tot Vintage, iedere stroming heeft zijn eigen stijlkenmerken met bijbehorend materiaalgebruik. Zo knap hoe men vroeger zulke mooie dingen kon maken zonder de gereedschappen die wij nu hebben!

Stoer wonen met oude meubelen

Kom je er nou niet helemaal uit en wil je even  sparren over je interieur? Neem dan contact op met WhatsHome, de WhatsApp service van Incosi Collections.

Stuur foto’s en stel vragen, ontvang gratis, snel en leuk interieuradvies.

Incosi woonkamer

Vakkenkast staal met hout zijEen nieuwe industriële kast kan heel mooi gedecoreerd worden met oude accessoires, bv onder een stolp.

Kruik

Juist de combinatie van oude items met moderne materialen zorgen voor een interessante spanning in je interieur. Een grote oude kruik naast staal of glanzende moderne lampen, die geïnspireerd zijn op fabriekslampen? Alles kan en mag, zolang jij het maar mooi vind.

Incosi Linnen

Voel je met de Incosi stijl dus vrij om verschillende stijlen te combineren. Probeer wel enkele kleuren of kleurstellingen te herhalen in meubilair of accessoires of stel deze qua kleurstelling dicht bij elkaar om de rust te bewaren.

Gebruik donkere kleuren voor knusheid of een tikje drama, en lichte kleuren voor een fris en luchtig geheel. Ben je er op uitgekeken? Pak de kwast of roller dan!

Een enkele uitzondering in kleur als eye catcher mag natuurlijk altijd!

Oud en nieuw Incosi Stijl