Ga naar hoofdinhoud
Zeepbel

Het sneeuwbaleffect en de zeepbel

De afgelopen jaren zijn geen pretje geweest en nu zit ik eindelijk in een goede flow. Lekker druk bezig, waardering en hulp van vele kanten en zoals karma dan is, dan loopt het allemaal goed en problemen lossen zichzelf op. Stiekem blijft er natuurlijk het doemdenkertje waarschuwen, geluk kan immers ineens opraken en het kan als een zeepbel uit elkaar spatten! Maar voor nu hebben we een hoop nieuwe spulletjes waar ik zelf een beetje verliefd op ben geworden. Alles in het teken van stoer, sober, landelijk en romantisch wonen!

Er ontstaan hierdoor ook weer veel nieuwe creatieve ideeën die staan te popelen om te mogen worden uitgevoerd….. Helaas heeft de dag maar 24 uur, maar anders……Het een na het ander. Sommige plannen moet ik door tijdgebrek echt even doorschuiven, maar komen zeker nog aan bod!

Hortensias sneeuwbal

Binnenkort komt Incosi weer met groot nieuws, tot die tijd houden we het nog even geheim. Het zal nog een paar weken duren, dan dan wordt het wereldkundig gemaakt!

Maar een van de nieuwste ontwikkelingen is de samenwerking met Lovers & Friends. Lovers & Friends (The Giftlist) heeft zich gespecialiseerd in cadeaulijsten voor bruiloften en andere heugelijke feiten. En wat leuk dat Incosi daar ook in mag meedoen!

Voor nu even genoeg op schrift, het volgende project roept al weer!

 

Related News

Sale bij Incosi

The day after…….

Cambiamento

Perfectie, een nieuw begin en de verandering

2 Reacties

  1. Joan

    Heel goed Schwesterchen! Ben ontzettend trots op je!
    X

  2. Ook met jouw hulp zus!! XX

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zestien + twaalf =