Ga naar hoofdinhoud
Engeltje

Hoge high’s en diepe low’s…..

Het leven van een wwww-er (woonwebwinkelwinkelier) is echt niet eenvoudig! Er zijn mensen die denken dat zo’n website even uit de grond wordt gestampt en dat het geld daarna vanzelf wel binnenstroomt. Maar niets is minder waar……. Zo lijkt het nog alsof het iedere dag je verjaardag, Kerst en en Sinterklaas is, omdat je heerlijk moet shoppen voor je voorraad woonaccessoires, al hoewel het soms ook wel fysiek zwaar is, dat sjouwen. Het ene leuke item na het andere steelt je blik, en de ah’s en oh’s en kriebelende handen moeten in bedwang worden gehouden. Trends in de gaten houden, maar zeker ook zelf creëren! En natuurlijk niet te vergeten al die pakketjes die geleverd worden, de postbode is op dit moment mijn beste vriend!

En even later kom je er achter dat je nog heel veel te leren hebt, dat je zelf op de blaren moet gaan zitten als iets fout loopt, en je jezelf keer op keer moet vermannen en moed moet inspreken om weer door te gaan. All for the greater good Incosi!

Tja, nu ben ik altijd wel een autodidactisch typje geweest, dus het learning by doing is op zich niet erg, maar als het grote financiële consequenties heeft dan is het soms wel heel erg zuur. En ik dacht mensenkennis te hebben, dat ik de rotte appels van de mooie gezonde kon onderscheiden. NOT! Binnen 24 uur 3 keer zo’n verkeerde inschatting gemaakt, dat ik echt op het punt stond de telefoons uit te zetten en diep onder de dekens te kruipen. Maar dat kan niet als je 200 km van huis bent……… Teleurgesteld in de mensheid. Maar gelukkig zijn er ook nog lieve mensen, die je helpen en steunen waar nodig, vaak zelfs zonder te vragen. Die moeten we hebben, de schatten!

Maar ja, uiteindelijk komt het allemaal goed. Schouders er onder, even goed slikken en weer door! “Oké, een volgende keer moet je dat dus anders aanpakken”. En weer verder!

Zo reed ik (nou ja, niet echt rijden) gisteren naar huis na een lange inkoopdag, een tocht van bijna 400 km waarvan 2 uur alleen maar file. Helemaal kapot, moe, zwaar geïrriteerd en minstens 2 ribben uit mijn lijf geshopt aan materialen voor de collectie, wordt het lied, (in de file mind you!!) van Herman van Veen, opzij, opzij, opzij gespeeld op de radio. Helemaal fout voor je stresslevel dus! Ik voelde me helemaal opgeslokt in alle haast, benauwd in de grote stroom mede-weggebruikers die er allemaal zo relaxed uitzagen. En wat heerlijk was het om weer in het zuiden te komen. Lucht, ruimte, zuurstof! Thuis kom je er dan achter dat je toch de verkeerde stoffen hebt (dus weer retour), veel te veel hebt betaald voor dingen die je eigenlijk niet eens nodig hebt, ligt er zo’n blauwe enveloppe op de mat die je niet eens durft te openen, en 35 mails en 3 katten die schreeuwen om aandacht.

Vandaag een dagje schadebeperking gedaan, anticiperen op wat morgen komt en nog heel heel veel meer. A la prochaine!

Related News

Sale bij Incosi

The day after…….

Interieur accessoire Hand in beton-look

Je interieur veranderen

2 Reacties

  1. Linda Kradolfer

    Adem in……. adem uit …..

  2. …. en weer verder…..;-)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

17 − 2 =