Ga naar hoofdinhoud
Interieur accessoire Hand in beton-look

Je interieur veranderen

Interieur beu? Januari staat in het teken van goede voornemens. Afvallen, stoppen met roken en meer genieten staan bovenaan. Maar waar ligt de basis? Bij jezelf en thuis!

Als je huis een warboel is, ben jij dat ook vaak. Ben je niet tevreden over je interieur, dan heeft dat ook zijn weerslag op je gemoedstoestand. Verander dat dan! Ben niet bang om het verkeerd te doen! Ga aan de slag!

Begin met opruimen van de dingen waar je niets mee hebt. Moeilijk? Nuh….. kijk ernaar, houd het in je hand. Word je er blij van of sentimenteel? Houden dan! Doet het je niets meer en is het alleen een stofvanger? Weg ermee!

Kijk vervolgens naar de kleuren van je wanden. Wit is makkelijk maar zo saai…. waag de sprong en breng eens wat kleur aan. Weet je niet welke kleur? Probeer het eens met de Flexa visualizer app. Gratis downloaden op je telefoon en beginnen! Selecteer een mooie kleur en richt je telefoon op je muur. Super handig!

Je hoeft echt niet je hele interieur te vervangen. Begin met schuiven, aanvullen met andere kussenhoesjes of breng wat spannende texturen aan in de vorm van kransen, een mooie linnen plaid of een bijzondere eyecatcher.

Kom je er toch niet uit? Stuur dan eens een berichtje naar WhatsHome! Leg je probleem uit vergezeld van wat foto’s en krijg gratis advies over hoe je je interieur kunt omtoveren tot een persoonlijk en gezellig geheel waar je wel blij van wordt!

Have fun and a great 2018!

Related News

Stress eyes

De waarheid!

Houten bord met tekst "lovelicious!"

Met de billen bloot

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

6 + 2 =