Ga naar hoofdinhoud

 

Landelijk wonen is helemaal in!

Incosi Collections is een living & lifestyle woonwebwinkel met de leukste, mooiste en meest unieke items op interieurgebied. Landelijk wonen met een sober, robuust en etnisch tintje. Incosi staat voor mixen en matchen, contrasten in materiaalkeuze en -kleuren en natuurlijke materialen.

Eigen ontwerpen

Minimaal 4 keer per jaar brengt Incosi eigen ontwerpen op de markt. Gemaakt van mooie materialen en een zo gunstig mogelijke prijs. Incosi houdt van grote contrasten en dat zie je ook in de designs.

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwste ontwerpen en acties van Incosi en wil je onze aanbiedingen in je mailbox? Schrijf je in en mis niets van onze leukste kortingsacties en de nieuwste hebbedingetjes!! En natuurlijk mag je onze Facebookpagina liken!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!


Houd je van brocante en een landelijke inrichting?

Of ben je op zoek naar woonaccessoires van natuurlijke materialen zoals kransen, unieke vondsten, en landelijke meubels? Je vindt ze bij Incosi Collections! Veel plezier bij het snuffelen in onze online winkel en brocante webwinkel!

Hieronder staat een kleine selectie van Incosi’s nieuwste aanwinsten. Zie je wat leuks er bij staan? Ben er dan snel bij, er zijn er meestal maar een paar. In het menu vindt je de webshop!

[wds id=”4″]