Ga naar hoofdinhoud

 

Landelijk wonen met een stoere twist! Een geweldige combinatie van landelijke, industriele en vintage items die perfect met elkaar samenvallen. Incosi’s collectie bestaat uit trendy meubels, mooie woonaccessoires, een super krijtverf en geweldige unieke vondsten. Een mooie combinatie tussen oud en nieuw, hip en uniek. Snel kijken!

Meubels van Incosi Collections

 

Incosi Stoelen Meubels van Incosi

 

De meubels van Incosi Collections kenmerken zich door hun eenvoud, kleur- en materiaalgebruik. Het gladde staal in combinatie met het robuuste hout dat niet altijd in te tomen valt maken het een spannend geheel. Het kleurgebruik, de oorspronkelijke materiaalkleuren, natuurtinten of juist knalkleuren waar het kan, maakt dat de meubels tijdloos zijn en passen in verschillende interieurstijlen.

Eigen plaids: groot, warm en zacht!

Plaids van Incosi

Incosi heeft eigen plaids uitgebracht die naast heerlijk warm, ook super zacht en groot zijn. Met zorg uitgekozen stoffen van 80% wol, 10% kasjmier en 20% nylon. In 3 mooie kleuren verkrijgbaar en met chique franjes is het een geweldige woonplaid tegen een mooie prijs. Ben er snel bij, het is een gelimiteerde oplage!

 

 

Tafellopers van IncosiTafellopers van Incosi

Incosi heeft heerlijk romantische tafellopers die ontzettend geliefd zijn in landelijke interieurs en bruiloften! Gemaakt van jute met kant en 50 cm breed zijn deze geweldige lopers zowel als standaardmaat in 2 of 3 meter als per meter (€9,-) te bestellen. Maximaal 25 meter lang.

 

 

Incosi’s kandelaars, Grandioso!

Incosi Collections heeft eigen kandelaars op de markt gebracht. Mooi, stoer en chique, ook al zeggen we het zelf…

Gemaakt van 2 mm dik staal en met laser uitgesneden is het een modulair systeem geworden waarbij je je eigen kandelaar kunt opbouwen en zelfs kunt afwisselen tussen de verschillende types.

De Grandioso is afgeleid van een Menorah (een Joodse kandelaar met 7 kaarsen) die een moderne twist heeft gekregen door de vorm te stileren, gebruik te maken van laser gesneden plaatstaal in matzwart, blank staal of roest.

Hier lees je meer over de achtergrond van deze geweldige jongens.

 

 

Ecologisch en duurzaam

Incosi Collections doet haar uiterste best om tot een duurzame productie van haar lijn te komen door gebruik te maken van eerlijke en ecologisch verantwoorde materialen. Recycled glas, hout, beton en natuurlijke producten maken deel uit van de collectie. Maar ook oude meubels (antiek of brocante) worden met liefde en aandacht weer opgeknapt om zo weer een nieuwe ronde mee te kunnen. Oude en nieuwe meubels gaan nog altijd heel goed samen en maken een interieur juist heel persoonlijk.

De woonaccessoires van Incosi Collections zijn met zorg uitgekozen en gaan met de trends mee. Er wordt vooral gelet op een goede prijs/kwaliteitsverhouding, materiaalkeuze en interessante texturen. Daarnaast natuurlijk makkelijk te bestellen en voor ieder budget!

Afbeelding accessoires

Bekijk de collectie woonaccessoires en ontdek hoe leuk en een mooi interieur kan zijn, zonder duizenden euro’s kwijt te zijn. Niet alleen leuk om te krijgen maar ook om cadeau te geven.

Van landelijk, brocante, industrieel of vintage, voor ieder wat wils en leuk om te mixen met je eigen stijl. Volg je eigen gevoel! Incosi gaat met de trends mee en vult haar collectie regelmatig aan met nieuwe items. Er zijn dan vaak ook maar enkele beschikbaar om zoveel mogelijk af te wisselen. Ook jij kunt met de seizoenen mee gaan en je interieur regelmatig aan te passen aan de tijd met leuke accessoires die niet eens duur hoeven te zijn.

Unieke vondsten: “iets moois of waardevols waar er maar één van is”.

Unieke vondsten

Unieke vondsten zijn altijd leuk om te hebben. Met trots kun je vertellen hoe zeldzaam iets is en jij hebt er een van! De geschiedenis, leeftijd, waarde maken unieke vondsten vaak zo interessant. Incosi Collections vindt voor jou de meest leuke, karakteristieke en bijzondere stukken. Vaak zijn het echt oude stukken met een mooi verhaal die door anderen zijn vergeten of niet worden gewaardeerd. Gelukkig vindt iedere unieke vondst uiteindelijk een mooi nieuw plekje in in brocante, klassiek, landelijk, shabby, industrieel of vintage interieur, want de combinatie van oud met nieuw is helemaal in!

De vondsten worden meestal niet echt gerestaureerd want het zijn juist de gebruikssporen en geschiedenis die ze zo mooi maken. Bij een vermoeden dat een stuk erg waardevol is, wordt de mening van een expert (taxateur) gevraagd. Zo weten wij meer van de herkomst en de waarde. Nieuwsgierig geworden? Je moet er op tijd bij zijn, want er is er natuurlijk vaak maar één van…

Bed en tafeltextiel van Peacock Collection

De geweldige producten van Peacock spreken voor zich! De mooie kwaliteit en de luxe uitstraling geven je een rijk gevoel! Geniet van het assortiment dat Incosi je biedt. Een hoogstandje in bedlinnen, exclusief tafel- en keukenlinnen, plaids, kussens en andere items.

Krijtverf van Trizor

De krijtverf van Trizor die Incosi voor jou heeft is heerlijk in gebruik! Een supermatte en zachte uitstraling laten je muren en meubels echt spreken.
 
We hebben onze krijtverf onderverdeeld in 6 kleurstellingen en die in totaal 26 kleuren bevatten:
 
Wishing Whites: 5 mooie wittinten waar je oneindig veel plezier van hebt!
 
Grassy Greens: 4 stoere groentinten die je wilt aaien!
 
I’ve got the Blues: 5 blauwtinten waar je toch vrolijk van wordt!
 
Reddicious: 4 warme roodtinten waar je hart sneller van gaat kloppen
 
Beautiful Brownies: 4 lekkere aardse tinten in bruin waar je je tanden in wilt zetten
 
– Shades of Grey: 5 spannende grijstinten waar je in wilt verdrinken…….

De geweldige eigenschappen gecombineerd met de keuzevrijheid in kleur en de vriendelijke prijs, maken het een verf die je niet wilt missen!

Trizor krijtverf