Ga naar hoofdinhoud

Incosi Collections

the brand.

Wonen in landelijke stijl met Incosi Collections!

Wonen is iets heel persoonlijks en Incosi helpt je hier bij! Incosi Collections ontwerpt en maakt meubels in eigen collectie en voert een mooie lijn woonaccessoires. Daarnaast worden er unieke vondsten gedaan die gedeeld worden met de liefhebbers. Incosi kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren, die zorgen voor een stoer, landelijk maar ook luxueus gevoel. Maar ook de harde materialen zoals staal en beton geven nét dat scherpe randje wat het zo interessant maakt. Warmte, gezelligheid en tijdloos staan centraal in de collectie, waar ook gewerkt wordt met contrasten in materiaalkeuze.

Een landelijke inrichting wordt een “way of living” met Incosi!

Ruw en woest gaan samen met aaibaar en zacht. De collectie bestaat onder andere uit tafels, kisten, manden, potten, vazen, linnengoed, kleden, krijtverf en plaids, maar ook uit unieke vondsten die mooi aansluiten op een landelijk, industrieel, vintage of shabby interieur.

 

Wonen met natuurlijke materialen en landelijke decoraties

Incosi Collections werkt met veel soorten natuurlijke materialen die je kunt toepassen in je huis. Naast duurzame materialen te gebruiken proberen wij ook zo milieubewust mogelijk te werken. Materialen als hout (FSC gekeurd), riet, bamboe, touw of jute, maar ook leer, keramiek, staal, katoen, wol en vilt worden gebruikt.
De trend van nu is natuurlijk steigerhout en staal. Staal bestaat voor meer dan 98% uit een natuurlijk materiaal. De grondstof, ijzer, is één van de meest voorkomende metalen op aarde. Staal is niet alleen recycleerbaar, maar wordt ook uitvoerig gerecycleerd. In zo’n natuurlijke omgeving met mooie contrasten kom je helemaal tot rust.

 

Ecologisch design is de trend!

Eco design is nu helemaal in. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in het wonen en daarnaast vinden we natuurlijke materialen en handgemaakte producten mooi! De collectie van Incosi bestaat uit veel ecologisch verantwoorde producten die perfect in een landelijke stijl passen. Het ecodesign kenmerkt zich door een milieuvriendelijke productontwikkeling. De producten zijn van ecologisch verantwoorde materialen gemaakt en belasten het milieu zo min mogelijk. Zo zijn het bijvoorbeeld vaak handgemaakte producten, producten van recycled materiaal of oude meubels die na een liefdevolle opknapbeurt weer jaren meegaan. Laat je inspireren door de meubels en accessoires van Incosi Collections. Ieder stuk heeft niet alleen een mooie uitstraling en een smaakvol design, maar ook een hoge kwaliteit en betaalbare prijs.

Om het milieu te sparen en om de kosten van Incosi’s artikelen zo laag mogelijk te houden, maakt Incosi soms gebruik van gebruikte dozen. Geen onnodig bomen kappen dus!

Wil je in één oogopslag zien wat het aanbod van Incosi Collections is? Hier zie je het hele aanbod meubels en woonaccessoires. 

contact.

  • Mulderstraat 21, Well, 5855 CD.
  • info@incosi.com
  • +31(0)-475 – 56 21 25
OPENINGSTIJDEN: MAANDAG – VRIJDAG / 09.00 – 17.00 en op afspraak op andere tijden en in het weekeind

Janneke Wijma.

Drijvende kracht achter Incosi Collections!

Janneke Wijma, al 20 jaar ontwerpt en vervaardigt zij meubels en is altijd bezig met interieur, architectuur, texturen en kleur. Grote projecten als totale renovaties en verbouwingen van oude huizen zijn niet vreemd voor haar, waardoor zij de ziel en het karakter van huizen haarfijn aanvoelt.

De inrichting wordt zodanig verfijnd, dat iedere bezoeker het gevoel krijgt in een warm, gezellig maar vooral persoonlijk huis binnen te komen. Zij weet een intieme sfeer te creëren met meubelstukken en woonaccessoires uit verschillende landen en van uiteenlopende leeftijden.

Janneke at Incosi

Janneke Wijma

Founder