Ga naar hoofdinhoud

Landelijke en brocante meubels: hip van antiek tot hedendaags

Landelijke meubels zijn de basis van je interieur in landelijk stijl! Incosi biedt je naast moderne ook antieke, klassieke en brocante meubels om te mixen. Less is more, robuust en sierlijk, strak versus organisch.

Brocante inrichting

Ook het kleurgebruik, veelal natuurtinten en de oorspronkelijke materiaal kleuren, zorgt ervoor dat deze meubelstukken een statement maken in je interieur. Een aantal meubels kunnen ook op maat worden gemaakt!

Incosi geeft ook een stoere en industriële touch aan haar assortiment. Door de materiaal- en kleurkeuze en tijdloze vormgeving wordt de industriële kant van onze samenleving steeds meer naar voren gebracht.

Ecologisch design

Door gebruik te maken van eerlijke en ecologisch verantwoorde materialen zorgt Incosi voor een duurzame productie van haar collectie meubilair. Maar ook oude meubels, antieke meubelen en brocante meubels krijgen een tweede kans doordat ze met liefde en aandacht weer gerestaureerd worden. Zo blijkt ook dat oud en nieuw heel goed samen gaan en een eigentijds en persoonlijk interieur vormen.

Laat je verrassen en inspireren door de meubels, ideeën en uitvoering van Incosi Collections!