Ga naar hoofdinhoud

Service van Incosi Collections

Fijn dat je er bent! Jij staat voorop bij ons en we willen je daarom een beetje verwennen!

We doen ons uiterste best om je de meest leuke en hippe artikelen te laten zien, maar willen er graag een schepje bovenop doen….

Onderstaande service kun je van Incosi verwachten. En heb je nog tips of ideeën om onze dienstverlening nóg beter te laten worden, laat ze ons dan vooral weten!

Incosi Collections is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. De bij de certificering geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met de Nederlandse wet- en regelgeving. De (her)certificering vindt jaarlijks plaats.

USP Incosi Collections

  • Sommige artikelen van Incosi Collections zijn naar jouw wensen en behoeften aan te passen, zoals de lengte van een tafelloper, een bepaalde kleur, afwerking of een afwijkende maat van een meubel of accessoire stuk.
  • Alle artikelen van Incosi zijn zo gunstig mogelijk geprijsd, het leven is al duur genoeg!
  • Zodra je een artikel hebt gekocht en je wilt betalen, kom je in een beveiligde en versleutelde omgeving terecht.
  • Als je je bestelling vòòr 16 uur hebt geplaatst, zullen we er alles aan doen om je artikel ook diezelfde dag nog te verzenden.
  • Je hebt keuze uit verschillende betaalmethodes. Kies wat voor jou het makkelijkste is!
  • Heb je vragen over een artikel of wil je graag tips over hoe je iets in je interieur kunt implementeren, kijk dan eens naar WhatsHome, de WhatsApp service van Incosi.