Ga naar hoofdinhoud
Plaids van Incosi

Stof tot nadenken……

Ik liep al een lange tijd met de gedachte om eigen (woon)plaids op de markt te brengen. Waarom? Omdat ze vaak zo overdreven duur zijn en dus niet voor iedere portemonnee toegankelijk zijn.

Zo wilde ik een mooie plaid, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de stof, de afmeting of kleur. Dat betekent dus geen Action of Kwantum kwaliteit (alhoewel er ook wel mooie en lekker warme tussen zitten), maar een heleboel luxe en verwennerij in een flinke lap zachtheid. Daar nog een vleugje romantiek en nostalgie bovenop en voilà………., je hebt een dure plaid.

Nu ben ik iemand die zijn woord houdt, koste wat kost, dus kwam de plaid er ook, in 3 hele mooie kleuren en heerlijke grote afmetingen. Trots ben ik dat het gelukt is een mooi product neer te zetten, en ook dat ik niet zo zakelijk ben ingesteld dat ik mijn idealen voorbijstreef. In het echte leven zou deze plaid minstens € 100,- moeten kosten, maar in dit leven gun ik het iedereen gewoon, om je lekker in luxe te kunnen wikkelen en te genieten van kwaliteit met een eerlijk prijskaartje. Want een van de vereisten van een heerlijk thuis is toch warmte en gezelligheid! Verkrijgbaar via de webshop in gelimiteerde oplage.

Doe je mee, gezellig doen?

Related News

UItklapbare tafel

Oud wordt nieuw, upcycling van een slijpsteenonderstel

Cambiamento

Perfectie, een nieuw begin en de verandering

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

negen − 8 =