Ga naar hoofdinhoud

Heb je een vraag over een artikel, een opmerking of speciale wensen zoals een afwijkende maat of kleur? 

Neem dan even contact op door middel van het contactformulier. We antwoorden je zo snel mogelijk!

Vragen Incosi Collections

Wil je een vraag per Whatsapp stellen? Maak gebruik van onze WhatsHome!

Stel je vraag via +31 6 13 81 00 65.

Veel gestelde vragen / FAQ

1.1 Wat is jullie levertijd?
Wij streven ernaar om bestellingen binnen 3 werkdagen bij je in huis te hebben. Bestellingen die voor 16 uur geplaatst worden, worden dezelfde dag nog verstuurd.

Grote meubels die (custom made) gemaakt moeten worden komen binnen 3 weken naar je toe. Mocht het onverhoopt langer duren dan houden we je op de hoogte.

1.2 Wat zijn de verzendkosten?
Wij verzenden met Post NL. Grote meubels worden verzonden door een lokale transporteur. Hiervoor kun je een offerte opvragen. Natuurlijk kun je grote meubels ook ophalen.

  • Brievenbuspakket binnen Nederland: € 3,95
  • Pakket binnen Nederland: € 6,95
  • Pakket binnen Nederland of België met extra voorwaarden (extra verzekerd, extra groot) max € 8,- extra
  • Locaal transportbedrijf voor grote artikelen die niet per post worden verzonden: max. € 100,- (afhankelijk van de grootte en of het door 1 of 2 mensen van het transportbedrijf gedragen kan worden)

De producten zijn geselecteerd op grootte en gewicht. Afhankelijk daarvan wordt het verzonden als brievenbuspost, pakketpost of goederentransport.

Wij proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden zodat je des te meer plezier hebt met je aankoop. Daarom maken wij gebruik van verschillende verzendmethodes, passend bij het product en jouw gemak. Mocht je in de buurt wonen en heb je iets besteld, dan is het soms zelfs goedkoper om deze op te halen. Neem hiertoe even contact op en we prikken een gunstige dag en tijdstip.

1.3 Zijn jullie genoemde prijzen van artikelen in- of exclusief BTW?
Al onze genoemde prijzen van artikelen zijn inclusief BTW.

1.4 Krijg ik altijd een bevestiging als ik mijn order plaats?
Ja, je ontvangt een bevestiging van bestelling en verzending op het e-mailadres dat je hebt opgegeven.

1.5 Ik heb per ongeluk een verkeerd product besteld, kan ik dit nog wijzigen/annuleren?
Natuurlijk! Je kunt een mailtje sturen naar info@incosi.com om een product te annuleren of te wijzigen.

1.6 Als ik mij toch heb bedacht, wat mijn bestelling aangaat, mag ik mijn bestelling dan retourneren?
Natuurlijk! Incosi Collections geeft haar klanten een bedenktijd van 14 dagen. Mocht je toch je twijfels hebben over je aankoop, om welke reden dan ook, dan mag je het artikel retourneren. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het Modelformulier voor herroeping, te vinden bij onze Algemene Voorwaarden en bij Verzenden & Retourneren. Op maat gemaakte artikelen zijn echter uitgesloten.

1.7 Hoe stuur ik een artikel retour?
Ben je niet helemaal tevreden en wil je een artikel ruilen of retourneren? Geen enkel probleem! Binnen 14 dagen ná ontvangst van de bestelling kun je de artikelen zonder problemen terugsturen. Je kunt gebruikmaken van je recht tot herroeping door het Modelformulier voor herroeping te gebruiken. Tevens kun je, bij een beschadigd product, na het aanvragen per e-mail (info@incosi.com) hiertoe een retourformulier ontvangen. Print dit uit en volg de stappen. Voeg dit formulier toe aan het pakket, anders word je retour niet in behandeling genomen.
Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

  • Binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling kan je de overeenkomst herroepen.
  • Zorg dat je je retourzending of binnen 14 dagen na ontvangst aan ons terugstuurt, of stel ons binnen 14 dagen op de hoogte van je herroeping. Na deze mededeling heb je nog 14 dagen de tijd om je retourzending aan ons terug te sturen.
  • De artikelen moeten in de originele staat teruggestuurd worden. Zorg er ook voor dat het geheel goed verpakt is zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport.
  • De kosten voor het terugsturen zijn voor je eigen rekening. Wanneer je een artikel omruilt voor iets anders, sturen wij de ruilorder kosteloos naar je toe.
  • Retour gestuurde artikelen die gewassen zijn, beschadigd zijn, en/of wanneer jezelf getracht hebt een schade te herstellen, dan mogen wij voor de schade waardevermindering in rekening brengen.
  • Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Retouradres:
Incosi Collections
Mulderstraat 21
5855 CD Well (L.)

Je retour wordt na ontvangst van je pakket, per e-mail bevestigd. Terug te storten bedragen worden zo snel mogelijk voldaan, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping.

Wil je een artikel retourneren omdat het beschadigd is? Vermeld dit dan tevens en maak foto’s van de beschadiging!

1.8 Kan ik ook per telefoon of e-mail bestellen?
Nee, je kunt alleen in onze webshop bestellen. Indien je vragen hebt over online bestellen of specifieke vragen over een product, kun je wel een mailtje sturen (info@incosi.com) en wij nemen contact met je op.

1.9 Ik kan een product niet meer online vinden, is het dan uitverkocht?
Ja. Zodra een artikel niet meer online staat is het uitverkocht.
Incosi Collections doet haar best om een afwisselend selectief assortiment aan te bieden waardoor er vaak slechts enkele (of unieke eenmalige) producten voorradig zijn.

Uitgebreide informatie tref je op Bestellen, verzenden & retourneren.