Ga naar hoofdinhoud

Interieurtips WhatsHome

 

Interieurtips voor je (t)huis!

Interieurtips kunnen heel persoonlijk zijn en een interieur is ook belangrijk om je goed te voelen! Heb je even geen styling ideeën meer? Of weet je niet wat je met dat ene hoekje aan moet?

WhatsHome beantwoordt gratis en snel al je vragen over het mooi maken van jouw huis!

 

Hoe werkt WhatsHome?

Heb je het even helemaal gehad met je interieur, wil je eens alles omgooien of ben je uitgekeken op je keuken? Met WhatsHome van Incosi Collections stel je gratis en snel je vraag over je woonprobleem per Whatsapp en krijg je slimme, leuke en creatieve antwoorden waar je zelf misschien nog niet op was gekomen!

Stuur foto’s en stel vragen, ontvang gratis, snel en leuk interieuradvies.

Interieurtips via WhtasHome

Janneke Wijma - Incosi Collections

En met wie app ik dan eigenlijk?

Je appt met Janneke Wijma, ontwerper en oprichtster van Incosi Collections. Janneke heeft jarenlange ervaring in het bouwen en stylen van woningen en ontwerpt de collectie van Incosi. Door haar ervaring met inrichten van woningen in verschillende woonstijlen met kleine budgetten, is zij inventief en creatief in het zoeken naar oplossingen van “woonproblemen”. Als rasechte doe-het-zelver heeft zij woningen verbouwd en gerenoveerd en heeft daarin zelf gestuct, gemetseld, geverfd, behangen, gevoegd, betegeld en sanitair geplaatst. De opgeleverde woningen werden daarna gestyled met een mix van oud en nieuw, waarbij het karakter van de bewoner uiteindelijk in het interieur weerspiegelt.

Je appt dus niet met een anonieme machine, maar met een creatieve klusser, stylist en ontwerper in hart en nieren die je op een leuke en manier helpt jouw klusje te klaren.

Wat kost deze service?

Niets, mits je Wifi gebruikt! Zoals je met je vrienden en familie appt, kun je ook met WhatsHome appen. Alleen als je je mobiele data gebruikt zal je provider je kosten in rekening brengen als je buiten je bundel online bent.

WhatsHome desktop

Wist je dat je WhatsHome ook vanaf je computer kunt gebruiken? Kijk op de website van Whatsapp hoe je vanaf je computer makkelijk kunt Whatsappen en dus ook WhatsHomen. Alle grote browsers worden ondersteund, behalve Internet Explorer.

Je kunt WhatsApp Web openen door in je browser (behalve met Explorer) naar web.whatsapp.com te gaan. Je ziet een QR code in beeld die je met je smartphone moet scannen. Open op Whatsapp het menu waar je ‘WhatsApp Web’ aantreft. Scan de QR code met je telefoon en WhatsApp Web wordt automatisch aan je smartphone gekoppeld.

Nu kun je beginnen met Whats-appen vanaf je computer! Houd wel je mobiele telefoon in de buurt, anders verlies je de verbinding.

 

Wat moet je doen?

Heel makkelijk! Stuur een bericht naar het nummer van WhatsHome:

06-13810065

en stel je vraag!

WhatsHome Logo

Zoek je iets speciaals voor je interieur? Kijk op Incosi’s webshop. Hier zie je een overzicht van het totale aanbod.