Ga naar hoofdinhoud

Woonstijlen om in weg te dromen......

Woonstijlen zijn er genoeg! Maar je huis wordt pas een thuis als je je helemaal happy voelt daar. En hoe je het ook wendt of keert, er zullen altijd persoonlijke elementen van jou in te zien zijn. En dit “thuis” heeft dan ook echt jouw stijl.

Maar hoe zou je die stijl nou willen noemen, behalve die van jezelf? Ga je voor landelijk, industrieel of liever vintage?

De 6 woonstijlen waar Incosi Collections zo van houdt geven je een duidelijke beeld van een bepaalde stijl. En dan is er nog een zevende woonstijl, de Incosi stijl…

Ontdek ze hier!

Industriële stijl

Industriële stijl

Landelijke stijl

Landelijke stijl

Basic stijl

Basic stijl

Scandinavische stijl

Scandinavische stijl

Vintage & Retro

Vintage & retro stijl

Bohemian stijl

Bohemian stijl

Incosi stijl

Incosi stijl

Mix & Match!

Industriele halkastDeze woonstijlen lopen ook in elkaar over, waardoor het makkelijk wordt om items van bepaalde stijlen met elkaar te combineren.

De basic stijl ligt dicht bij de Scandinavische woonstijl door het kleurgebruik en het opgeruimde en minimalistische karakter. De industriële stijl zie je ook terug in de hedendaagse landelijke stijl met haar stoere oude gebruiksvoorwerpen die nu als decoratie worden gebruikt. En in deze landelijke stijl zie je ook weer oude bouwmaterialen terug, die hun oorsprong vinden in India. Zo is de Bohemian stijl hier ook deels in vertegenwoordigd.

En wat dacht je van de mooie vintage en retro stukken die je eigenlijk overal wel tegenkomt! De Scandinavische stijl vertegenwoordigd mooie meubels die geïnspireerd zijn op de 60er en 70er jaren. En natuurlijk ontbreken ze niet in de landelijke stijl, zij het in een sobere en robustere stijl.